Alan Wake 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Ark 2 en meer tijdens Xbox Partner Preview

Microsoft hield vanavond een Xbox Partner Preview event en daarin werden een flink aantal games getoond. Zo kwamen onder andere Alan Wake 2, Ark 2 en Metal Gear Solid Delta: Snake Eater voorbij.

Ontspannen van alle avonturen in Like a Dragon: Infinite Wealth

Like A Dragon: Infinite Wealth is een opmerkelijk uitstapje, maar zie het meer als als een vakantie tussen alle avonturen door. Het eiland Dodoko belooft in ieder geval een paradijs te worden.

Ikaro: Will not Die aangekondigd

Futurelab ken je misschien van de Power Wash Simulator, maar met Ikaro: Will Not Die laat de ontwikkelaar zien veel meer in hun macht te hebben.

Still Wakes the Deep geeft een behoorlijk claustrofobisch gevoel

De game Still Wakes the Deep maakt qua graphics een erg goede indruk, maar wat rust daar nou precies diep in de zee?!

RoboCop: Rogue City trailer laat meer van het verhaal zien

De trailer van RoboCop: Rogue City spreekt eigenlijk gewoon voor zich.

Spirit of the North 2 aangekondigd

Spirit of the North 2 is een vervolg en daarin gaan spelers aan de slag als een vos, die vergezeld is van een raaf om een prachtige oude wereld te verkennen.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ziet er veelbelovend uit

Konami lijkt met de remake van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater en de terugkeer van Silent Hill aan een nieuwe opmars te beginnen. Als eerstgenoemde zo goed speelt als het eruit ziet, moet dat helemaal goed komen!

Dungeons of Hinterberg trailer toont wat van de gameplay

In Dungeons of Hinterberg lijkt het fabelachtige dorp toch wat duisters te bevatten. De 25 kerkers van het dorpje lijken een enorme uitdaging te gaan bieden, maar ook een hoop vrienden.

Overleven in een prehistorische wereld in Ark: Survival Ascended

De game wordt gebouwd op de Unreal Engine 5 en dat is ook wel goed te zien, want wat een details zijn er zichtbaar! Helaas hebben we nog steeds geen releasedatum.

Alan Wake 2 is eindelijk hier!

Alan Wake 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar en lijkt gruwelijker te worden dan ooit. De launch trailer ziet er in ieder geval erg griezelig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *