Alan Wake 2, Xbox Partner Preview en meer in hoogtepunten week 43

En weer een week met een aantal grote releases ligt weer achter ons. Gelukkig was er ook weer genoeg om naar uit te kijken!

Nieuws

Goed nieuws voor degene die na Super Mario Wonder graag aan de slag blijven met de bekende loodgieter. Vanaf vandaag is Mario Party 3 namelijk verkrijgbaar via Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket.


Alan Wake 2 is net uit, maar ontwikkelaar Remedy heeft nog grote plannen voor het nieuwste avontuur van de bekende schrijver. Er komen volgend jaar twee uitbreidingen aan. In de eerste, genaamd Night Springs, volgen spelers de avonturen van diverse personages uit de game die meedoen aan de in-game TV-show. Daarin zal de realiteit vaak botsen met fictie!

In de tweede uitbreiding, genaamd The Lake House, worden spelers naar een mysterieuze faciliteit aan de kust van Cauldron Lake gebracht. Daar zullen de avonturen van Saga en Lake elkaar weer kruizen.

Naast de uitbreidingen zal er ook een New Game Plus feature naar de game komen. Deze zal een leuk extraatje bevatten in de vorm van een nieuw, alternatief verhaal, inclusief nieuwe manuscript pagina’s.

Marvel’s Spider-Man 2 is sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar en de game had in 24 uur al een record te pakken. Het is namelijk de snelst verkopende PlayStation-game ooit. Er gingen namelijk in één dag 2,5 miljoen exemplaren van de game verkocht.

De remaster van Star Wars: Dark Forces heeft een releasedatum: op 28 februari zal de first person shooter moeten verschijnen.

Tussen de dagelijkse nieuwtjes door kwam Microsoft nog met een Xbox Partner Preview event. Daarin werden een flinke dozijn games getoond, waaronder Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Alan Wake 2, Like a Dragon: Infinite Wealth en Arc: Survival Ascended.

Trailers van de week

Alan Wake 2 is dus uit en ruim op tijd voor Halloween. De launch trailer bewijst maar weer eens hoe griezelig de game is!

Om je even op de hoogte te brengen van alles wat er voor Alan Wake 2 gebeurde, is er een video vrijgegeven die je alle belangrijke details laat zien.

In een nieuwe video voor EA WRC nemen twee racers het tegen elkaar op. De Britse off-road racer Abbie Eaton en de 2023 British Rally Champion en WRC coureur Adrien Fourmaux zetten de tanden in het stuur in de nieuwste rally-game van Codemasters.

Geruchten

Ubisoft zou niet alleen aan een Far Cry 7 werken, maar ook aan een extraction based shooter gebaseerd op de serie. In de game zouden spelers moeten zien te overleven en natuurlijk gear en dergelijke verzamelen. Om hun personages te upgraden, moeten diverse uitdagingen worden voltooid.
Grappig detail: de extraction shooter zou eerst onderdeel zijn van Far Cry 7, maar is blijkbaar zo groot geworden dat het een volledige game is geworden. We zijn benieuwd of we daar ook de volle mep voor moeten neerleggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *