Call of Duty Modern Warfare 3, Histera en meer in hoogtepunten week 40

Vorige week waren we op vakantie, dus als je ons gemist hebt kan dat kloppen. Gelukkig leek het vorige week, net als deze week een relatief rustige week. Misschien dat het iets met het overvolle schema van deze maand te maken te hebben?!

Nieuws

We hebben goed nieuws voor degene die Diablo IV via Steam willen spelen. De game zal namelijk al op 17 oktober naar het online platform van Valve komen.


Ook deze week zijn er een aantal bedrijven die laten weten te moeten bezuinigen. Vorige week liet SEGA weten de game Hyenas te annuleren en daardoor ook ontwikkelaars bij The Creative Assembly te laten gaan.
Deze week laten Telltale Games en Team17 weten ontwikkelaars te moeten ontslaan. Team17 doet het overigens voornamelijk in de Q&A sector, die men namelijk gaat uitbesteden.


Het Amsterdamse Stickylock komt met een gratis multiplayer shooter. In Histera zullen spelers onder de meest opmerkelijke omstandigheden het tegen elkaar opnemen. De maps zijn namelijk dynamisch en bevatten fragmenten uit het heden en verleden. Het belooft in ieder geval veel goeds!

Call of Duty Modern Warfare 3/ Warzone (2) getoond!

CoDNext vond deze week plaats en daar werd onder andere de nieuwe map voor Call of Duty Warzone (voorheen Warzone 2.0), de Zombie modus en multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 3 getoond. Check hieronder de beelden!

Urzikstan wordt de nieuwe map in Call of Duty: Warzone

Hordes ondode in Zombie modus Call of Duty Modern Warfare 3

De multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 3

Trailers van de week

Eind deze maand verschijnt de eerste WRC-game van Codemasters onder EA en in een nieuwe trailer wordt de gameplay uitgebreid getoond.

Geruchten

Assassin’s Creed Mirage is sinds donderdag verkrijgbaar en daar hoort natuurlijk een launchtrailer bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *