Call of Duty Modern Warfare 3, Starfield en meer in hoogtepunten week 33

Komende week zal de Gamescom plaatsvinden en zullen er nog een hoop games getoond worden tijdens de Opening Night Live en de Future Games Show. Echter is er deze week ook al een boel de revue gepasseerd.

Nieuws

Leuk nieuws voor de Assassin’s Creed-fans. Mirage verschijnt namelijk een week eerder dan gepland en zal nu dus op 5 oktober al in de winkels liggen.

Er komen in de komende weken nog een aantal games naar Xbox Game Pass, met als kers op de taart The Texas Chainsaw Massacre. Eerder deze week werden Everspace 2 en Firewatch al aan de service toegevoegd. Vandaag is daar The Texas Chainsaw Massacre bij gekomen en op 29 augustus en 1 september volgen, respectievelijk Sea of Stars en Gris.

Aankomende dinsdag wordt de Gamescom Opening Night Live gehouden, maar verwacht geen grote aankondigingen. De show zal voornamelijk bestaan uit updates van eerder aangekondigde games.

Starfield is een van de grote AAA-games die de Gamescom dit jaar zal kennen en deze game ging eerder deze week al goud. Volgens Matt Booty kent de game de minste bugs van een Bethesda-game ooit. Al weten we nog niet echt of dit heel erg hoopgevend is..


Alan Wake 2 zal iets later uitkomen dan gepland. De game zou eigenlijk op 17 oktober verschijnen, maar dat wordt dus 27 oktober.

Trailers van de week

Forza Motorsport komt met een gloednieuwe track genaamd Grand Oak Raceway. In een trailer wordt de baan uitgebreid getoond! De racegame wordt op 10 oktober 2023 verwacht.

De Heist shooter Hyenas is aankomende week speelbaar op de Gamescom en deze week kregen we een nieuwe gameplay trailer van de game te zien.

Mocht je interesse gewekt zijn, kun je jezelf nu opgeven voor de gesloten beta van Hyenas via Steam! Deze vindt plaats tussen 31 augustus en 11 september.
Green Hell VR is een survival game die je meeneemt naar de Amazone. In de game moet je een behoorlijke safari zien te overleven en de game is vanaf deze week speelbaar voor de PlayStation VR 2.

Call of Duty Modern Warfare 3 werd deze week tijdens een in-game event onthuld. Je hoeft overigens het overigens niet perse te spelen, want hier is de trailer die werd vrijgegeven.

Skate. liet deze week weer van zich zien in een nieuwe “Board Room” video worden onder andere de nieuwe trucjes behandeld.

Geruchten

Er wordt op Twitter veel gespeculeerd over de mogelijke multiplayer levels van Call of Duty Modern Warfare 3. De game zou namelijk voornamelijk heruitgaven bevatten van levels uit Modern Warfare 2 (uit 2009).

Inmiddels is bovenstaand gerucht over Call of Duty Modern Warfare 3 bevestigd. De game zal bij de lancering alle 16 maps bevatten die in 2009 ook bij Modern Warfare 2 verschenen. Uiteraard zullen het hier om opgepoetste varianten gaan. Echter zal je voor gloednieuwe levels moeten wachten tot na de lancering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *