Call of Duty, State of Play en meer in de hoogtepunten van week 8

De weken vliegen weer voorbij en ook deze week was er weer een hoop te beleven in de gamesindustrie! Deze week was het een relatief rustig weekje qua nieuws, maar gelukkig was er nog een State of Play met veel games!

De nieuwtjes van de week

Een van de leuke nieuwtjes van deze week was het feit dat Layers of Fear heeft een releasedatum gekregen en deze game op 23 juni zal verschijnen. Check de trailer voor meer beelden!

Opmerkelijk nieuws kwam van Microsoft die opnieuw liet weten dat de Call of Duty games de komende 10 jaar naar Nintendo-consoles zal komen. Dit terwijl de deal voor de overname van Activison Blizzard de laatste tijd juist op losse schroeven lijkt te zitten.

Ook was Sony deze week erg druk en niet alleen met de release van de PlayStation VR 2, maar ook met een nieuwe State of Play waar enorm veel games werden getoond. Zo zagen we niet alleen vijf PlayStation VR-games van third party ontwikkelaars, maar ook Street Fighter 6, Resident Evil 4 Remake (die ook gratis naar de PlayStation VR 2 zal komen) en Suicide Squad: KIll the Justice League. Check de volledige State of Play hieronder.

Naast alle trailers van Sony werd er deze week ook de komst van Injustice 3 Mortal Kombat 12 bevestigd. NetherRealm zet alles op alles om de game nog in 2023 uit te brengen!

Ook had Warner Bros nog wat goed nieuws: van Hogwarts Legacy zijn namelijk 12 miljoen exemplaren verkocht in twee weken tijd. Laten we hopen dat dit genoeg is voor een sequel (waarin wel weer wordt gezwerkbalt)
Daarmee komen we al ten einde van de hoogtepunten voor deze week. Wat gaan jullie dit weekeinde spelen?! Laat het ons vooral weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *