Daddy-modus: Eén zitting games

Bij gebrek aan tijd ga je steeds nieuwe oplossingen zoeken. Laatst heb ik een mooie korte oplossing gevonden. Een game die je in 1 avond uit hebt. 

Als een soort van junk zie ik mezelf in situaties manoeuvreren om net even aan die kick van het gamen te komen. De meeste van deze escapades kan je op Gamerslife lezen, of die komen binnenkort online (volg ons, daar kan je alleen maar beter van worden. (disclaimer, het is vast niet waar, maar het klinkt wel leuk)). Ik was een tijdje terug op zoek naar iets nieuws, dat me niet maanden bezig zou houden, maar gewoon leuk voor nu. Ik heb even gezocht en kwam uit op Super Hot.

Uiteraard heb ook ik heel veel goede dingen gehoord over Super Hot en dan vooral op de VR. Nu heb ik ergens vorig jaar mijn PSVR verkocht omdat ik er toch niet meer aan toe kom. (goh, zou dat iets te maken hebben met de kindertjes..) De game is een leuk concept, goed uitgevoerd. Vijanden bewegen alleen als jij beweegt en zo is het feitelijk een grote puzzel. Het verhaal is nou niet echt goed, maar dat hoeft ook niet altijd. Het beste aan de game? het duurt maar 2 uur voordat je het uitgespeeld hebt.

Mijn vrouw heeft eens in de week orkestrepetitie en dan heb ik ongestoord de avond voor mezelf. Meestal wordt dit zo’n 2 a 3 keer onderbroken door een willekeurig kind dat zijn of haar speentje kwijt is of een andere reden heeft om te gaan huilen. Deze avond kan ik dus, zonder overleg, gebruiken om de meest uiteenlopende games op de tv te spelen. Super Hot is tof om te spelen, maar het ziet er niet goed genoeg uit om mee te kijken.

Ik heb, met de genoemde onderbrekingen, weer eens een avondje kunnen gamen en daarmee ook gelijk een game uitgespeeld. Dat geeft een goed gevoel, en het opent de deur naar nog een hele grote stapel games die grofweg even lang zijn. Zo kan ik Limbo en Inside er weer eens bijpakken en voor de rest zal ik even moeten zoeken op internet, maar dat zal vast wel lukken. Voor nu breng ik je de tip waar ik even heel blij van werd, een game die je in 1 avond uit kan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *