Gamerslife beste games van 2023: deel 2 nummer 5 tot en met 1

Het jaar komt langzaamaan ten einde en het is weer tijd om terug te kijken op welke games ons dit jaar bezig hielden/ houden. In het tweede deel worden de nummers 5 tot 1 van games van 2023 behandeld!

5. Lies of P

Er komen steeds meer ontwikkelaars die willen bewijzen dat niet alleen FromSoftware goede Soulslike-games maakt. Ook Neowiz Games heeft met Lies of P een gruwelijke game gemaakt in een behoorlijke interessante setting!

4. Baldur’s Gate 3

Om heel eerlijk te zijn, staat hij bij ondergetekende nog in de backlog. Nou ja hij is er min of meer ingezet doordat hij toch steeds vaker op zoek ging naar streamers die deze game aan het spelen waren en het hem wel beviel wat hij zag, al was het vaak niet lang genoeg om te veel gespoild te worden.

3. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo gaf ons in 2017 een grote wereld om te verkennen, maar veranderde dat dit jaar met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in een grote open speeltuin. De nieuwe gadgets en abilities van Link zorgden ervoor dat een nieuw avontuur op een bekend terrein helemaal niet vervelend hoefde te zijn!

2.Alan Wake 2

Remedy zet het psychologische horrorgenre niet alleen terug op de kaart, maar weet met Alan Wake 2 ook gelijk een nieuwe maatstaaf eraan vast te knopen. In de game lijkt alles zo voor de hand te liggen, maar dat is het echt niet en hoe verder je erin gezogen wordt hoe bizarder het wordt!

1. Hogwarts Legacy

Wie is er nou niet groot geworden met de Harry Potter boeken en/ of films en droomde ervan om een game te krijgen waarin je als jezelf naar de magische school Zweinstein zou mogen gaan. Nou Avalanche Software wist ons met Hogwarts Legacy weer helemaal onder te dompelen in de magie en verliefd te worden op de magische wereld van J.K. Rowling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *