Gamerslife stopt per 1 juni

Helaas komt aan alle dingen een einde en ook aan deze website. Door gebrek aan redacteurs en vrije tijd heeft ondergetekende besloten om het voor gezien te houden.

Wat begon als een leuk idee om op een andere manier met de game-industrie bezig te zijn, is helaas nooit echt geworden wat ik voor ogen had. Het doel was om de focus op unieke content te leggen en wat minder op het nieuws. Echter is dit toch een hele tijdrovende bezigheid en bovendien moet je ook wel genoeg inspiratie hebben om iets uit te werken. Hoewel de inspiratie er vaak wel was, voelde ik toch steeds een druk om content te leveren en ik merkte dat ik dan vaak de kwaliteit niet bijzonder vond en dus uiteindelijk naar een tijdje besloot om een bepaald items helemaal te schrappen.

Dit resulteerde weer in dat ik laatste weken alleen nog maar de nieuwsberichten van de week geschreven en daardoor kwam ik erachter dat ik dat simpele werk gewoon mis. Mocht je geïnteresseerd zijn, kun je me volgen op deze website (inderdaad ik ga weer terug).

Namens de gehele redactie (ondergetekende zelf dus) wens ik jullie allemaal het beste en hoop jullie uiteraard bij het oude vertrouwde huis weer te kunnen verwelkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *