Gamerslife top 10 games van 2023 (deel 1 nummer 10 tot 5)

Het jaar komt langzaamaan ten einde en het is weer tijd om terug te kijken op welke games ons dit jaar bezig hielden/ houden. In het eerste deel worden de nummers 10 tot 5 van games uit 2023 behandeld!

10. Resident Evil 4 Remake

Als je het aandurft om een klassieker als Resident Evil 4 in een nieuw jasje te steken en daarin zo te slagen dat de game eigenlijk alleen maar hoge scores binnen hengelt, verdien je het ook gewoon in een top 10 lijst te staan ook! Al moet ondergetekende de game nog wel steeds een poging geven, maar heeft hij wel al heel wat gezien via streams!

9. Starfield

De game die voor de ene te grootschalig en soms wat eentonig aanvoelt, is voor de andere een reden om honderden uren rond te zweven in het grote heelal. Starfield was voor Bethesda begrippen behoorlijk goed bij de release en dat geeft in ieder geval veel hoop voor The Elder Scrolls 6. Al hopen we toch stiekem dat die game niet zo groot zal worden!

8. Star Wars Jedi Survivor

Respawn en Star Wars blijkt tot nu toe een gouden combinatie en ook Star Wars Jedi: Survivor laat zien dat deze relatie nog wel een tijdje stand kan houden. In de sequel lijkt Cal Kestis voor een onmogelijke opgave te staan, maar (zoals het bij Star Wars betaamt) komt de hulp weer uit onverwachte hoeken.

7. Metroid Prime remaster

Het wachten op Metroid Prime 4 werd enigszins verzacht door de komst van de remaster van het eerste deel. De game zat voor ons idee meer tegen een remake aan en dat konden we natuurlijk alleen maar waarderen. Wat ons betreft zouden alle bedrijven deze game als maatstaaf moeten nemen als zij een remaster maken!

6. Marvel’s Spider-Man 2

De voorgaande delen van Spider-Man waren al zo goed dat Insomniac Games weinig hoefde te veranderen voor Marvel’s Spider-Man 2. Ondanks dat deed de ontwikkelaar een flinke schep erbij met onder andere de toevoeging van Venom en het feit dat je als beide Spider-Mannen aan de slag kon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *