GTA 6, Spider-Man 2 en meer in hoogtepunten week 48

De eerste trailer van GTA 6 is nabij, net als The Game Awards, maar deze week was er ook nog genoeg te melden qua game nieuwtje!

Nieuws

Volgens Tony Todd, de stemacteur achter Venom uit Marvel’s Spider-Man 2, is lang niet alle dialoog die hij heeft ingesproken gebruikt voor de game. Zo zou er een dialoog zijn ingesproken waarbij Miles Morales is overgenomen door de symbioot.
Er wordt nu gespeculeerd dat de tekst niet is opgenomen voor Spider-Man 2, maar voor een ander project. Insomniac Games heeft in het verleden al eens laten weten dat een “tussengame” (zoals Miles Morales) voor Venom tot de benodigdheden behoort. Het zou echter ook gewoon kunnen dat de dialoog gewoon niet gebruikt is omdat de ontwikkelaar het niet nodig achtte.

Bungie heeft laten weten de Final Shape uitbreiding van Destiny 2 uit te moeten stellen tot 24 juni 2024. De uitbreiding stond officieel gepland voor 27 februari, maar de ontwikkelaar wil de extra tijd gebruiken om een nog grootser avontuur te kunnen bieden.

PC-eigenaren kunnen tot 6 december de game Assassin’s Creed Syndicate gratis scoren. Als je de game wil proberen, check dan snel Ubisoft Connect!

Sony heeft een knaller van een eindejaarverkoop in de PlayStation Store. Er zijn maarliefst 2837 games voorzien van kortingen van gemiddeld 50% (wat soms oploopt tot 80%). Zo zijn Hogwarts Legacy, EA Sports FC 24 Ultimate Edition, The Last of Us Remastered en nog vele games goedkoop op te pikken om in de kerstvakantie te spelen!

The Game Awards vinden over een klein weekje plaats en we hebben goed nieuws voor degene die zich aan de vele “wereld premieres” irriteren. Volgens Geoff Keighley is de organisatie na gaan denken over de term en ziet men er vanaf op het nog langer te gebruiken. Immers is het nogal een grijs gebied.

Er komt een 20th Anniversary Edition van Beyond Good and Evil. De game waar al decennia lang een sequel voor wordt gemaakt, zal begin volgend jaar moeten verschijnen. Of het een remaster of remake is niet bekend. Gelukkig wordt aankomende week al The Game Awards gehouden en ligt het voor de hand dat we daar meer zullen horen.

Eerder deze maand meldden we al dat er een rating voor Dragon’s Dogma 2 was gegeven en daar een releasedatum bij vermeld stond. Deze blijkt inderdaad te kloppen: de game verschijnt op 22 maart.

Microsoft heeft laten weten welke games er in het begin van december naar Game Pass zullen komen.

Game Pass December 2023

De DMZ modus van Call of Duty Modern Warzone zal vanaf 6 december geen updates meer krijgen. Hoewel de modus nog wel speelbaar blijft, zal deze geen onderdeel meer uitmaken van de Battle Pass.

Activision ziet nog wel een toekomst in een dergelijke modus, maar wil de kennis die men met DMZ heeft opgedaan evalueren en gebruiken voor een nieuwe modus. Een deel van die kennis werd al gebruik voor MWZ (de zombie modus uit Call of Duty Modern Warfare 3).

Sony maakte daarentegen bekend welke games er komende maand “gratis” zijn voor alle PlayStation Plus-abonnees. Het gaat om Sable, Powerwash Simulator en LEGO 2K Drive.

Resident Evil 4 wist eerder dit jaar al hoge ogen te scoren en voor degene die een PlayStation VR 2 hebben, zal de game vanaf 8 december ook in VR te spelen zijn.

We eindigen het nieuws gedeelte met goed nieuws over de eerste trailer van GTA 6: deze komt namelijk aanstaande dinsdag om 15:00!

PC Gaming Show: Most Wanted

PC Gamer heeft deze week nog een nieuwe Gaming Show online gehouden. Daarin werden de 25 meest geanticipeerde games voor de PC getoond. Daarin zagen we onder andere Like a Dragon: Infinite, Stalker 2: Heart of Chornobyl en indie games als Still Wakes the Deep. Je kunt de gehele show hieronder terugkijken.

Trailers van de week

NCSoft heeft een nieuwe trailer van hun game Project M vrijgegeven. Daarin zien we wat nieuw gameplay, waaronder veel actie!

Sea of Thieves krijgt deze maand PvE servers. Dit om nieuwkomers op een rustigere manier kennis te laten maken met de piratengame. In een video leggen enkele ontwikkelaars uit hoe dit werkt.

De Batman Arkham Trilogy is voor de Nintendo Switch verschenen en daar hoort natuurlijk een launch trailer bij!

Geruchten

Het lijkt erop dat The Division: Heartland niet lang meer op zich laat wachten. De game is namelijk voorzien van een rating in Taiwan en dat duidt er vaak op dat een release niet lang meer op zich laat wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *