Marvel’s Blade, Black Myth: Wukong, Od en meer tijdens Game Awards

De Game Awards werden vannacht gehouden en als je dat niet mee hebt gekregen dan kun je hieronder alle aankondigingen en trailers op een rijtje teruglezen!

De show begon met de aankondiging van de remake van Brothers: A Tale of Two Sons. De co-op game verscheen in 2013 en wist destijds aardige scores te behalen. De remake staat voor 28 februari gepland.

Daarna volgde de JRPG Metaphor: ReFantazio van de makers van Persona. In de nieuwe trailer ligt de focus op de Royal Tournament.

De trailer van Prince of Persia: The Lost Crown lekte eerder deze week al uit en tijdens de Game Awards werd deze alsnog getoond. De game krijgt overigens op 11 januari een demo!

Guilty Gear Strive introduceert in het derde seizoen het personage Elphent Falentine. In de trailer maken we kennis met de vechtersbazin.

God of War Ragnarök krijgt op 12 december de gratis DLC Valhalla. Het is een rogue-like modus waarin toch een verhalende setting in is verweven. In de modus zal Kratos weer zijn gehele arsenaal tot zijn beschikking hebben.

In Jurassic Park Survival stappen spelers in de schoenen van een van de medewerkers van het park op Isla Nublar. De trailer zit in ieder geval vol met referenties naar de films!

Hideo Kojima en een vage onthulling zijn helaas nooit een uitzondering. In de game die hij met Xbox maakt, krijgen we wederom een vage trailer te zien. Check hier de trailer van OD, een game die volgens Kojima zelf meer een nieuwe vorm van media is.

SEGA gaat maar liefst vijf bekende games weer terugbrengen. Het gaat om Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe, Streets of Rage en Crazy Taxi. Er is nog niet heel veel informatie over de games bekend, behalve dat ze nog pas in ontwikkeling zijn.

Arkane werkt niet aan een nieuwe Dishonored, maar aan een Marvel’s Blade game. De trailer laat zien hoe de ‘Daywalker’ zijn ding doet in Parijs.

Black Myth: Wukong was een van de verrassingen van de Gamescom en op 20 augustus kunnen we met de volledige game aan de slag gaan!

Dragon Ball: Sparking! Zero is een spirituele opvolger van de Tenkachi-serie. In de game nemen spelers het op tegen de bekende personages uit de serie, waaronder Frieza en Brolly. De game is in ontwikkeling voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series S/X.

Tussen alle trailers door liet Larian Studios weten dat Baldur’s Gate 3 vanaf vandaag verkrijgbaar is op Xbox. De game ging uiteindelijk ook met de GotY-award naar huis!

De Whispers in the Wall uitbreiding voor Warframe werd nog getoond en deze verschijnt al op 13 december!

Windblown is de nieuwste game van Dead Cells-ontwikkelaar Motion Twin. In de rogue-like actie game moet je de zielen van strijders verzamelen om hun krachten te gebruiken.

Ready or Not gaat op 13 december Early Access verlaten en dat wordt gevierd met een nieuwe trailer!

In Tales of Kenzera: ZAU gaan spelers als een sjamaan de confrontatie aan met de god van de dood. Houd de zakdoekjes bij de hand, want de trailer is een echte tranentrekker.

Het onmogelijke lijkt toch te zijn gebeurd tijdens de Game Awards. Skull and Bones is namelijk voorzien van een releasedatum. De piratengame verschijnt namelijk op 16 februari.

Rise of the Ronin liet zich ook weer eens zien tijdens de Game Awards. De game heeft zelfs een releasedatum gekregen, namelijk 22 maart 2024!

Tot slot kwam Capcom nog even met de game Monster Hunter Wilds als afsluiter op de show!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *