Redfall, Gollum, Ubisoft Forward en meer in hoogtepunten van week 22

De zomer begint zich steeds meer te laten zien en ook dit weekeinde staat er weer mooi weer op de planning. Voor we er zelf ook van gaan genieten, delen we nog even de nieuwtjes van de week met jullie.

Nieuws

Redfall wordt door zowel critici als consumenten niet bepaald met open armen ontvangen. Zelfs Arkane Austin had het gevoel dat het beter zou zijn als Microsoft de stekker uit de game had getrokken. Echter was Microsoft dit van plan, aangezien ze het blijkbaar niet zo slecht als Scalebound vonden..

Ook The Lord of the Rings: Gollum valt eigenlijk onder dezelfde noemer van teleurstellende game. Ontwikkelaar Daedelic heeft inmiddels hun excuses aangeboden voor de slechte performance van de game. Echter weerhoudt men dat niet om met een nieuwe game in The Lord of the Rings universum te maken. Wees gerust: het wordt geen Gollum 2.


Ubisoft komt op 12 juni met een nieuwe Forward en in een teaser laat men zien welke games we allemaal kunnen verwachten. Zo zien we Assassin’s Creed: Mirage, The Crew Motorfest, Avatar: Frontiers of Pandora, maar ook een mysterieuze game op het einde.. Zou het hier gaan om de Star Wars-game die men in ontwikkeling heeft?!


Nintendo komt eind deze maand met een nieuwe serie joy-cons in pastelkleuren. Mocht je nog een controller nodig hebben of ze gewoonweg te leuk vind om te laten liggen: vanaf 30 juni zijn ze verkrijgbaar!

Trailers

Ratchet and Clank: Rift Apart komt op 26 juli naar de PC en in een trailer worden alle PC-features van de game behandeld!

Het was al enige tijd stil rondom Silent Hill: Ascension, maar daar heeft Konami deze week verandering in gebracht door een nieuwe trailer vrij te geven!

Ook over Six Days in Fallujah hebben we al enige tijd niks meer vernomen, maar deze week kwam er verrassend goed nieuws. De game zal op 22 juni in Early Access verschijnen!

Team17 en Absolutely Games hebben een nieuwe Tweede Wereldoorlog-game aangekondigd. Classified: France ’44 is een strategiegame dat zich afspeelt in het bezette Frankrijk. Spelers moeten een team samenstellen dat de plannen van de Nazi’s gaat proberen te dwarsbomen.

We sluiten het nieuws af met een opmerkelijk gerucht. Warzone 2.0 krijgt mogelijk een nieuwe Resurgence map dat zich afspeelt in Amsterdam. De stad kwam immers al voor in Modern Warfare 2 en plekken als het Centraal Station en de Johan Cruijff Arena zullen aanwezig zijn. De map genaamd Vondel zou op een later tijdstip met Al-Mazrah in rotatie komen voor de Battle Royale modus. Als het gerucht klopt, zal de nieuwe map al met/ tijdens Season 4 komen. Deze gaat op 14 juni van start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *