Star Wars Jedi Survivor, Mario-game en meer in hoogtepunten van week 15

Deze werkweek duurde voor vele een dag korter vanwege het paasweekeinde, maar desondanks was er weer genoeg te beleven in de gamesindustrie!

Nieuwtjes

Het is al enige tijd stil rondom Mario, althans qua nieuwe games, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Miyamoto heeft in een interview laten doorschemeren dat er “binnenkort” een nieuwe Nintendo Direct zal komen met daarin de bekende loodgieter in de hoofdrol.

Trailers van de week

Over iets minder dan twee weken ligt Star Wars Jedi: Survivor in de winkels. Om je alvast in de stemming te brengen, heeft Respawn Entertainment nog maar een gameplay trailer van de game gedeeld!


Op 21 april verschijnt Dead Island 2 en daarvan werd de eerste 11 minuten van vrijgegeven. Check de beelden hieronder!

Nintendo heeft deze week de laatste trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vrijgegeven. Daarin zien we nog meer gameplay, maar krijgen we ook meer van het verhaal te zien! Op 12 mei ligt de game in de winkels voor de Nintendo Switch.

Guerrilla komt aanstaande woensdag met de Burning Shores DLC voor Horizon: Forbidden West en in een korte video kregen we wat meer van de gameplay te zien!


The Lord of the Rings: Gollum is eerder deze week goud gegaan en om de hype aan te wakkeren, heeft Daedalic Entertainment een korte trailer vrijgegeven.

Roddels en speculatie

We hadden het al over een mogelijk Nintendo Direct met daarin een hoofdrol voor Mario. Een van de games die daar mogelijk onthult worden, is een remaster van Paper Mario: The Thousand-Year Door.

Ook komen we nog even terug op de PlayStation handheld, want volgens de bekende geruchtenmolen zal de handheld nog dit jaar moeten verschijnen. Het is dus geen opvolger van de Vita, maar een streaming apparaat voor Remote Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *