Sumer Game Fest Opening in trailers: Mortal Kombat 1, Spider-Man 2, Final Fantasy 7 Rebirth en meer

De Summer Game Fest is zojuist officieel begonnen middels de opening livestream. Daarin werden natuurlijk weer heel veel trailers getoond!

De Opening begon met de onthulling van de gloednieuwe 2,5D Prince of Persia: The Last Crown. De game verschijnt op 18 januari 2024 en ziet er eigenlijk niet heel slecht uit. Check het zelf maar!

Daarna volgde de eerste gameplaybeelden van Mortal Kombat 1, met daarin uiteraard Fatalities! De game verschijnt in september!

Path of Exile 2 liet weer eens van zich zien en dit keer werd er een nieuw personage voor de actie-RPG onthuld. Op 28 juli kunnen we nog meer informatie van de game verwachten.

Street Fighter 6 gaat een crossover event met Exoprimal aan dit najaar. Check de trailer om een beter beeld hierbij te krijgen.

Ook Dead By Daylight gaat een samenwerking aan, met niemand minder dan Nicolas Cage! De bekende acteur van films als Gone in Sixty Seconds en Face/off.

Crossfire Sierra Squad heeft een releasemaand gekregen. In augustus verschijnt de game voor de PlayStation VR 2!

Ook van Remnant 2 heeft een releasedatum gekregen en in een nieuwe trailer zien we de co-op voor het eerst.

SEGA brengt Sonic weer terug in diens oude glorie. Sonic Superstars is een gloednieuw 2D platformer, die je alleen maar ook met tot drie vrienden kunt spelen!

Honkai Star Rail komt echt naar PlayStation-consoles en dat moet ergens dit najaar gebeuren!

Lies of P was voor ons een van de verrassingen van de Gamescom en vanaf 19 september kunnen we met de volledige game aan de slag. Nu kun je dus al een demo van de game spelen!

De bedenker van Dragon Ball (Akira Toriyama) werkt met Bandai Namco aan een gloednieuw IP, genaamd Sandland. Check de eerste trailer van deze in een woestijn gebaseerde RPG.

Amazon blijft nieuwe MMORPG’s maken en heeft tijdens de Summer Game Fest opening de free-to-play game Throne and Liberty onthuld.

Daarna was het de beurt aan de Middeleeuwse brawler Warhaven, waarvan een hele korte teaser werd getoond.

Party Animals is voorzien van een releasedatum, namelijk 20 september!

Dying Light 2 krijgt deze maand een grote update, waardoor de nachten nog duisterder worden. De eerste teaser voorspelt weinig goeds!

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni en in een nieuwe trailer werd de content van Season 1 getoond. Daarin zien we dat Ripper Roo en N. Gin speelbare personages worden in de game.

Alan Wake 2 werd tijdens de PlayStation Showcase al voorzien van een releasedatum, maar vanavond kregen we nog meer gameplay te zien!

John Carpenter’s Toxic Commando is een nieuwe FPS van Saber Interactive, waarin je met vrienden het opneemt tegen hordes gemuteerde.

In Baldur’s Gate 3 vertolkt Jason Isaacs de rol van Lord Enver Gortash en in een nieuwe trailer zien we hem in actie.

Nadat Spider-Man 2 al tijdens de PlayStation Showcase werd onthuld, kregen we vandaag te horen dat we vanaf 20 oktober aan de slag kunnen met het avontuur van Peter Parker en Miles Morales!

Pocket Air leek het wel leuk om een Pokémon-achtige game te maken, maar dan met echt grof geschut. Palworld is een open wereld survival/ crafting game die vanaf begin 2024 in Early Access zal verschijnen.

Black Desert Online komt later deze maand met een nieuwe uitbreiding genaamd Land of the Morning Light en daarvan zijn de eerste beelden van vrijgegeven.

Er komt een survival crafting game in de Lords of the Rings universum, genaamd Return to Moria. Check hier de eerste gameplay-beelden!

Er komt een mobiele adaptatie van Final Fantasy VII met de subtitel Ever Crisis. Check hieronder wat je te wachten staat!

Banishers Ghost of Eden is een nieuwe actie-RPG van Don’t Nod, die vijf maanden geleden werd aangekondigd. In een nieuwe trailer krijgen we meer mee over het verhaal van de game!

Kazuma Kiryu besluit zijn naam te wissen in de Yakuza spin-off Like A Dragon Gaiden: The Man Who Earsed His Name. In een nieuwe trailer meer info over het verhaal!

Season 4 van Call of Duty Modern Warfare 2/ Warzone 2.0 introduceert een gloednieuwe map genaamd Vondel. Deze is uiteraard geïnspireerd op Amsterdam (Vondelpark) en is zeker de moeite waard om even te checken!

Veel ontwikkelaars zijn het succes van Animal Crossing: New Horizons niet ontgaan. Zo ook niet de makers van Faefarm.

Ook King Arthur Legends Rise passeerde de revue. In een nieuwe trailer kregen we meer gameplay van de squad-based RPG te zien.

Wayfinder is een free-to-play online actie-RPG van de makers van Darksiders en PC en PlayStation bezitters kunnen deze zomer al aan de slag met de Early Access versie. Check de trailer voor de eerste gameplay!

Hack-and-Slash games weten het vaak erg goed te doen bij het grote publiek, maar Lysfanga weet toch iets unieks toe te voegen. Het hoofdpersonage kan namelijk aardig wat truckjes met de tijd!

Immortals of Aveum is een nieuwe first person shooter van Ascendant en EA Originals en tijdens de show werd er een nieuwe gameplay-trailer getoond.

De verrassing van de show was een nieuwe trailer van Final Fantasy 7: Rebirth (of beter bekend als het tweede deel van de remake). Ook deze trailer gaf meer weg van het verhaal van de game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *