The Last of Us Online, E3 stopt en meer in hoogtepunten week 50

Deze week werd toch nog een behoorlijke door aardig wat vervelend nieuws, maar ook kregen we nog wat mooie gameplaytrailers voorgeschoteld!

Nieuws

De ESA heeft deze week bevestigd waar we jarenlang bang voor waren. De E3 zal namelijk nooit meer terugkeren. De show kende mede door Corona al een moeilijke periode, maar ook de organisatie leek niet meer als een huis te staan.


Er komen deze maand nog wat games naar PlayStation Plus Premium en Extra:


Insomniac Games heeft meer tijd nodig voor de update die New Game Plus naar Marvel’s Spider-Man 2 zal brengen. De update wordt uitgebreid met de mogelijkheid om dag en nacht zelf aan te passen, net als de rankkleuren en om missies opnieuw te spelen. De update stond voor deze maand gepland, maar zal nu pas begin 2024 gaan verschijnen.


Naughty Dog heeft laten weten dat the Last of Us Online niet meer wordt ontwikkeld. De ontwikkelaar wil zich blijven focussen op singleplayer games en helaas kan dat niet naast het ontwikkelen en blijven updaten van een multiplayergame.

Mocht je Call of Duty Modern Warfare 3 nog geen kans hebben gegeven, is dit weekend misschien wel het juiste moment. De game is namelijk het hele weekend gratis uit te proberen.

Trailers van de week

Test Drive Unlimited: Solar Crown kwam deze week met een nieuwe trailer genaamd “The Racer”. De game neemt je mee naar een één op één recreatie van Hong Kong!

Een Tekken game zonder Yoshimitsu kan natuurlijk niet en daarom ontbreekt het personage ook niet in het achtste deel!

Daarnaast is er nog goed nieuws voor Tekken 8. Er is namelijk een demo speelbaar op de PlayStation 5. PC en Xbox Series S/X-gebruikers zullen nog een weekje moeten wachten.

Life is Strange-ontwikkkelaar Dontnod heeft een nieuw IP uit de doeken gedaan. Lost Records: Bloom & Rage belooft een game te worden die boordevol mysterie zit. In de eerste trailer krijgen we in ieder geval te zien hoe het verhaal in elkaar steekt.

Atomic Heart krijgt op 6 februari een nieuwe DLC genaamd Trapped in Limbo en in een trailer krijgen we te zien wat je allemaal te wachten staat.

Prince of Persia: The Lost Crown belooft een lekkere opening voor 2024 te geven en in een nieuwe trailer worden we getrakteerd op gameplay!

Geruchten

Volgens insider Tom Henderson is Sony bang dat de specificaties van de PlayStation 5 Pro snel zullen uitlekken. De bekende insider, die ook al informatie over de Slim-versie van de PlayStation 5 en de PlayStation Portable lekte, claimt dat er al third-party ontwikkelaars zijn die dev-kits in handen hebben.

Dat zou ook de reden zijn dat Sony zich zorgen maakt over mogelijke leaks van informatie. De insider zelf wist nog niks over de specs van de nog te onthullen PlayStation 5 Pro.

Nick Baker denkt niet dat Marvel’s Blade naar de PlayStation 5 gaat komen. Op Twitter  laat hij weten dat het niet klopt dat Disney geëist zou hebben dat de game ook naar Sony’s console moet komen. Tijdens de onthulling werd er echter niet gemeld op welke platformen de game wel komt, dus het ligt vooralsnog open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *