Ubisoft Forward in trailers: Avatar, Assassin’s Creed, The Crew Motorfest en meer

Ook de show van Ubisoft is alweer voorbij. Mocht je hem gemist hebben, kun je hier alles in geuren en kleuren terugkijken!

Elk jaar komt Ubisoft met een gloednieuwe Just Dance en ook dit jaar kunnen we in oktober weer onze moves verbeteren. Just Dance 2024 ligt namelijk vanaf 24 oktober in de schappen.

Avatar: Frontiers of Pandora is een van de vele grote games die in ontwikkeling is bij Ubisoft. De game heeft niet alleen een releasedatum gekregen, maar ook is er een uitgebreide demo getoond!

De shooter xDefiant heeft al een flink aantal gesloten tests gehad en zal deze zomer nog verschijnen. De game zal tussen 21 en 23 juni nog een open beta krijgen voor de volledige release. De game zal elk jaar nieuwe content krijgen en in het eerste jaar zullen dat vier nieuwe facties, 12 nieuwe wapens en 12 nieuwe maps zijn (die gebaseerd zijn op games van Ubisoft).

Prince of Persia: The Lost Crown is toch een van de verrassingen van Ubisoft dit jaar. De game kent niet alleen een unieke stijl, maar laat je ook op een zelfde manier met tijd en combo’s spelen! Check de beelden zelf maar! De game verschijnt op 18 januari 2024.

Ook Ubisoft komt later dit jaar met een eigen anime serie op Netflix. De show heet Captain Laserhawk: A Blood Dragon remix en is natuurlijk een knipoog naar de Far Cry 3 spin-off, maar ook de jaren ’90.

The Divsion Resurgence moet later dit jaar de actie-RPG naar het kleine scherm brengen. In een nieuwe trailer kregen we een korte glimps op wat gameplay!

Mario + Rabbids: Spark of Hope krijgt later dit jaar de al eerder geteasede Rayman DLC.

The Crew Motorfest gaat de concurrentie met Forza Horizon en Ubisoft trekt alles uit de kast. Van wat oudere bolides tot de nieuwste hypercars en zelfs Formule 1-wagens, het komt allemaal voorbij in de nieuwe racegame van de Franse uitgever. Deze zal op 14 september verschijnen.

Wees nou eerlijk: wie heeft Assassin’s Creed nou niet in VR willen spelen?! In Assassin’s Creed Nexus voor de Meta Quest 2 en 3 komen je dromen uit! In de game beleef je avonturen van zowel Ezio, Kassandra als Connor! Wanneer de game verschijnt, is nog niet bekend.

Ook Assassin’s Creed komt naar de mobiele apparaten en codename Jade neemt je daar mee naar China. Helaas is ook hiervan geen releasedatum van vrijgegeven. Wel kun je jezelf alvast registreren voor de gesloten beta.

De laatste Assassin’s Creed-game van vanavond was Assassin’s Creed Mirage, die weer belooft terug naar de roots van de serie te gaan. Als we de gameplay-trailer erbij pakken, moeten we toch bekennen dat het stiekem wel weer een beetje begint te kriebelen!

De afsluiter van de show van vandaag was Star Wars: Outlaws. In de game speel je een outlaw genaamd Kay Vess. Zij wordt verantwoordelijk voor een van de “grootste overvallen die de Outer Rim ooit gezien heeft”, samen met haar metgezel Nix. In de eerste beelden krijgen we te zien wat er zoal te wachten staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *