Ubisoft Forward, LEGO 2K Gooal! en meer in hoogtepunten van week 24

De meeste shows van de Summer Game Fest zijn alweer voorbij, maar ook deze week hadden we er nog een tegoed, namelijk die van Ubisoft

Nieuws

Er kwam daar nog best wat informatie naar buiten. Zo kregen we de eerste beelden van Star Wars: Outlaws, maar ook Assassin’s Creed Mirage, The Crew Motorfest en Avatar: Frontiers of Pandora passeerden de revue. We hebben alle trailers even voor jullie op een rijtje gezet.

Ook Capcom liet deze week wat van zich horen. De game Pragmata is helaas voor onbepaalde tijd uitgesteld, maar we hebben voor het eerst sinds tijden weer nieuwe beelden te zien gekregen.

Daarnaast toonde de uitgever nog iets van Exoprimal, een game die eigenlijk alleen maar vager lijkt te worden des te meer we ervan zien. Goede nieuws is dat er vanaf vandaag een open beta is vanaf 02:00 tot 19 juni 01:59.

Forza Motorsport werd al tijdens de Xbox Games Showcase getoond, maar nu hebben we ook een gameplay-trailer van de carrière modus mogen aanschouwen.

Daarnaast onthulde Microsoft ook wat spelers van Halo Infinite in Season 4: Infection kunnen verwachten. Het nieuwe seizoen zal op 20 juni van start gaan.

Eerder deze week verscheen er een review van LEGO 2K Drive en de samenwerking met LEGO is 2K blijkbaar wel bevallen. Immers wordt er nu al gesproken over een footie genaamd LEGO 2K Goooal!

Daarmee komen we alweer op het einde van het nieuws van de week. Wat zijn jullie plannen voor dit weekeinde?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *