Over ons

Gamerslife een nieuwe Gamesblog

Gamerslife bestaat uit een groepje fanatieke gamers die graag hun verhalen met jullie delen. Alhoewel er wel wat nieuws gedeeld wordt, draait het deze site voornamelijk om de blogs, columns, reviews, previews en de wat diepgaande content. We pakken het anders aan omdat er al genoeg andere online redacties zijn die je dagelijks voorzien van het nieuws en wij gewoonweg niet genoeg redacteurs hebben om al dit nieuws eerder te brengen dan de grotere websites.

Lekker bloggen over onze hobby

Hoewel we het toch wel leuk vinden om over onze hobby te tikken en het ook erg leuk vinden om van jullie te horen, hebben we dus besloten om een blog te beginnen. Je zult ondertussen wel gemerkt hebben dat de content die we bieden anders is dan je wellicht zou verwachten. Nee het gaat nog steeds goed en ja dit is een bewuste keuze van ons geweest.

De Gamerslife crew

Joey Hasselbach

Eindredacteur Gamerslife

Al heel wat jaartjes aanwezig in de gamesindustrie en nog langer verslaafd aan gamen. Helaas niet meer zo veel de tijd om zijn hobby uit te oefenen, maar heeft nog steeds wel een uitgebreide smaak. Of het nou een potje Gran Turismo is in zijn racestoel of lekker een potje knallen achter zijn laptop, Joey weet er vaak wel raad mee.