Gamerslife zoekt jou!

Heb jij een passie voor videogames? Lijkt het je daarnaast leuk om regelmatig artikelen en reviews te schrijven erover? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gamerslife is dé website vol reviews, previews en blogs over alles wat met videogames te maken heeft. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste en gemotiveerde schrijvers. Zo zal je bijvoorbeeld van ons gratis games kunnen ontvangen waar je reviews over schrijft. Die games mag je na afloop houden.

Verder staan er eventueel perstrips in het verschiet. Zo gaan we ieder jaar als pers naar de Gamescom in Keulen, waar je talloze behind-closed-doors demo’s van de nieuwste games mag zien/ spelen. Daarnaast wordt je natuurlijk onderdeel van de maandelijkse digitale Gamerslife meeting, waar we zaken omtrent de website bespreken maar uiteraard ook tijd hebben voor gezelligheid.

Gamerslife biedt geen financiële vergoeding. Wij vergoeden een regelmatige hoeveelheid maandelijkse artikelen namelijk met review games, perstrips en gezelligheid.

Raak jij enthousiast van dit idee? Stuur dan een e-mail naar hoofdredacteur Joey Hasselbach via j.hasselbach@gamerslife.nl. Hopelijk mogen wij jou snel op onze redactie verwelkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *