Helldivers 2 naar Xbox?!, F1 24 beelden en meer in hoogtepunten week 17

De werkweek zit er weer op en voor we morgen onze inboedel op straat proberen te verkopen, hebben we natuurlijk weer de hoogtepunten van de week voor jullie!

Nieuws

Rockstar had ooit DLC in de planning voor GTA 5, aldus Trevor-acteur Steven Ogg. Deze werd helaas nooit door Rockstar afgemaakt en waarom is eigenlijk alleen nog gissen. Volgens de acteur waren er drie uitbreidingen, waarvan één Trevor als undercover agent zou zijn en één rondom een invasie van buitenaardse wezens zou draaien en de laatste over een zombie-apocalypse zou gaan.

De Fallout serie zorgt voor verkopen van de Fallout games. Zo heeft Fallout 76 meer dan één miljoen spelers verwelkomt in 24 uur tijd. Over al de games werden zelfs meer dan vijf miljoen spelers ontvangen.
https://www.theloadout.com/gta-5/agent-trevor-dlc-james-bond


Daarnaast verscheen deze week ook de update van Fallout 4 voor de current-gen consoles die 60fps brengt naar de PlayStation 5 en Xbox Series X-versie.
De remasters van de eerste drie Tomb Raider games hebben een opmerkelijk update gekregen. Alle pikante foto’s van Lara Croft zijn namelijk uit de games verdwenen.

Trailers van de week

Deze week verscheen Tales of Kenzera: ZAU en daarvoor werd natuurlijk een launch trailer vrijgegeven. De game is verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series S/X en Nintendo Switch.

Sea of Thieves introduceert op 30 april (dezelfde dag als de release van de PlayStation 5 release) het twaalfde seizoen van de game. In een video behandelt Rare wat het seizoen aan de game gaat toevoegen.

F1 24 komt eind volgende maand uit en Codemasters heeft twee video’s vrijgegeven die in gaan op de veranderingen die er doorgevoerd worden qua gameplay, maar ook de carriere modus.

Op 29 april verschijnt de volgende “deep dive” video en die gaat verder op de gameplay van F1 24.

Stalker 2 zal op 5 september dan eindelijk verschijnen en het is al een hele prestatie van GSC Game World dat ze de game af hebben gekregen, gezien de situatie in Oekraïne. In een nieuwe video worden de omgevingen van de game getoond.

Geruchten

Volgens Shpesnal Nick van de XboxEra Podcast zijn Sony en Microsoft in gesprek om Helldivers 2 naar de Xbox-consoles te brengen. De gesprekken zouden nog heel pril zijn en het is nog lang geen uitgemaakte zaak dat ze er uit zullen komen.

Het is dan niet echt game gerelateerd, maar Sony zou mogelijk Paramount willen overnemen. De filmstudio is de oudste van Hollywood en heeft met Paramount+ een streamservice, wat Sony nog niet heeft. Leuk detail is dat daarop de Halo tv serie wordt gedraaid. Daarnaast schijnt Paramount zelf weer bezig te zijn met de overname van Skydance Media. Word ongetwijfeld vervolgd!

Insider Gaming heeft gameplay van Assassin’s Creed Hexe dankzij insiders kunnen bekijken. De game speelt zich af in het Europa van de zestiende eeuw en daarin gaan spelers aan de slag als Elsa, die wordt achtervolgd door Duitse soldaten. Het personage zou een kat op een magische manier kunnen besturen om de soldaten af te kunnen leiden en ook zou het Fear Systeem uit de Jack the Ripper DLC van Assassin’s Creed Syndicate op een manier terugkeren.

Ook was er deze week weer een nieuw gerucht over de Nintendo Switch 2. Het tot nu toe onbekende Spaanse Vandal heeft details van de nieuwe console van Nintendo naar buiten gebracht. Zo zou de “Switch 2” groter zijn dan de huidige, maar kleiner dan de Steam Deck. Daarnaast schrijft men over mechanische joy-cons zal krijgen, waardoor de oude joy-cons niet meer te gebruiken zijn. Het moet natuurlijk nog eerst wel allemaal waar blijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *