Februari staat in het teken van de release van de PlayStation VR 2, maar ook zonder een VR-bril is er genoeg om naar uit te kijken!

PlayStation VR 2

Platforms: PlayStation 5

Sony komt deze maand met de opvolger van de PlayStation VR en deze belooft echt een stuk beter te worden. Met 30 titels verkrijgbaar bij de lancering, moet er voor iedereen toch wel iets bij zitten? Wat te denken van Horizon: Call of the Mountain? Of lekker griezelen met Resident Evil Village?! We komen later deze maand met nog een uitgebreide artikel over de PlayStation VR en diens launchgames!

Hogwarts Legacy

Platforms:PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Series S/X (later dit jaar op de Nintendo Switch)
Wie er altijd van heeft gedroomd om een student op Zweinstein te zijn, kan met Hogwarts Legacy zijn droom naleven! Hoewel de game zich afspeelt in het Potter universum, zal deze zich afspelen in de jaren ’90 van de negentiende eeuw, dus ruim voor de avonturen van Potter en zijn vrienden.

Wild Hearts

Platforms: PC, PlayStation 5 en Xbox Serie S/X
EA is het succes van Monster Hunter niet ontgaan en heeft met Koei Tecmo aan een concurrent gewerkt. Het resultaat is de game genaamd Wild Hearts, waarin je het tegen mythologische wezens op zult nemen. In de game zal je niet alleen je zwaard tot je beschikking hebben, maar ook zal de Karakuri je genoeg middelen geven om het tegen deze gigantische beesten op te nemen.

Like a Dragon: Ishin

Platforms: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Series S/X
Eindelijk kunnen we in het Westen ook aan de slag met de game die bekend stond als Ryū ga Gotoku Ishin. De game is nu opnieuw opgemaakt met de hulp van de Unreal Engine 4 en is een spin-off van de Yakuza serie. In de game staat het einde van de samoerai centraal en dat vindt plaats in het fictieve Kyoto in het jaar 1860.

Atomic Heart

Platforms:PC, PlayStation 5 en Xbox Serie S/X
Atomic Hearts wordt door vele vergeleken als een open wereld BioShock game en dat is ook helemaal terecht. De game is een shooter, waarin de hoofdpersonage naast een arsenaal aan verschillende futuristische wapens ook een speciale handschoen heeft die hem speciale krachten geven. En ja ook deze doen erg denken aan de game van Ken Levine. Net als de manier waarop deze game je introduceert in een fictieve stad, al is het hierin een stad die je aan het Sovjettijdperk doet denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *