Welkom bij Gamerslife!

Wat fijn dat je onze website komt bezoeken. Gamerslife is een gamesblog zoals je die wellicht nooit eerder gezien hebt (hopen we..). Wij zullen je niet dagelijks “lastig vallen” met allerlei nieuwtjes, maar wel met onze verhalen delen over onze hobby (games en alles wat erbij komt kijken natuurlijk 😉 ).

Uiteraard zullen we nog wel wat nieuwtjes met jullie delen en in de komende maanden zullen wij dat (het liefst samen met jullie) vorm gaan geven. Zo zijn we van plan om het belangrijkste nieuws van de week in een aparte blog te behandelen en uiteraard zal onze social media ook worden gebruikt om je van de leukste nieuwtjes te voorzien.

Waarom wij niet dagelijks nieuws zullen schrijven?

Om heel eerlijk te zijn, hebben we gewoonweg te weinig redacteurs om jullie van het dagelijks nieuws te kunnen voorzien. Bovendien zijn er gewoonweg al genoeg andere websites die je veel eerder kunnen voorzien van al het nieuws uit de gamesindustrie.

Sommige zullen wellicht onze crew herkennen van Gamingnation en daar hebben we bijna 12 jaar geprobeerd om zo constant mogelijk het nieuws te kunnen brengen. Het was een prachtige tijd, maar om alles zowel voor als achter de schermen in goede banen te krijgen is gewoon erg veel werk. Helaas hadden we niemand in dienst die zich voltijd met het nieuws bezig kon houden en daarnaast zagen we veel vrijwilligers al snel het weg ruimen, omdat ze gewoonweg andere prioriteiten hadden.

Na al die tijd vonden we dat het tijd werd voor iets nieuws, maar ook iets wat wij zelf leuken vinden om te doen. Het nieuws schrijven werd helaas een moetje wat te veel tijd wegsnoepte van hetgeen we echt leuk vonden om te doen, namelijk: onze eigen verhalen vertellen.

Uiteindelijk kwam daar Gamerslife uit en de naam beschrijft eigenlijk erg goed wat we willen doen: verhalen vertellen wat ons gamers bezig houdt. Zo zullen we dieper in duiken op de games waar we naar uitkijken, maar ook terugkijken naar games die ons bezig hielden of soms zelfs nog gespeeld worden.

We zullen de komende maanden gaan kijken wat werkt en wat niet, dus verwacht nog wel dat er kleine aanpassingen zullen gedaan worden. Echter zouden we het zeer waarderen als jullie eventuele feedback met ons zouden delen! Maar stiekem hopen we natuurlijk dat je het concept zo gaaf vindt dat je hier dagelijks terugkomt of zelfs deel uit gaat maken van onze crew!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *