Judas, Silent Hill, Death Stranding en meer in State of Play 31 januari

Sony hield vanavond een nieuwe State of Play event en daarin werden veel games getoond die al gelekt waren, zoals Silent Hill 2, Judas en Death Stranding 2.

De show begon met een uitgebreide trailer van Stellar Blade en het zag er behoorlijk interessant uit! De game verschijnt op 26 april.

Sonic krijgt een remaster in de vorm van Sonic X Shadow Generations, waarin de oude bekende gameplay wordt gemixt met moderne. De singleplayer is overigens wel helemaal vernieuwd en draait om Shadow the Hedgehog.

Zenless Zone Zero komt naar de PlayStation 5. De free-to-play RPG heeft nog geen releasedatum, maar wel een nieuwe trailer gekregen.

Foamstars komt op 6 februari naar de PlayStation 5 en zal onderdeel zijn van PlayStation Plus Essential en in een nieuwe trailer wordt er meer informatie gegeven over de in-game seizoenen.

Dave the Diver verschijnt in april en komt met een crossover met niets minder dan Godzilla. Hoe dat eruit ziet, kun je in de trailer bekijken.

PlayStation VR 2

Sony werkt samen met Deepsilver aan Metro Awakening voor de PlayStation VR2. De game komt nog dit jaar en we kunnen niet wachten om met de game aan de slag te kunnen.

De tweede en tevens laatste VR-game is de actie RPG Legendary Tales, die je zowel solo als tot max drie andere spelers kunt spelen. De beelden spreken eigenlijk voor zich.

Grote verrassing van Capcom, want er is een korte Silent Hill game nu verkrijgbaar. Silent Hill: The Short Message is nu te vinden in de PlayStation Store.

Na die verrassing werd ook Silent Hill 2 weer eens getoond. In een nieuwe trailer werd gameplay van de horrorgame getoond!

De makers van BioShock komen dit jaar met een nieuw IP genaamd Judas. Het was enige tijd stil, maar de beelden liegen er niet om!

In Dragon’s Dogma 2 nemen spelers het op tegen gigantische wezens, maar dat kunnen ze geheel in eigen stijl doen. In een nieuwe trailer werden een aantal klasse van de game getoond.

Rise of the Ronin is een van de exclusieve games van Sony dit jaar en de open wereld gameplay trailer ziet er echt behoorlijk goed uit!

Death Stranding 2 krijgt de subtitel On the Beach en zal volgend jaar uit moeten komen. In een nieuwe trailer krijgen we meer van het verhaal mee en zien we dat het dit keer niet in Amerika plaatsvindt.

Tot slot kwam er nog een aankondiging van Hideo Kojima zelf. De beste man werkt wederom met Sony samen voor een nieuwe game. We weten alleen dat het om een actie spionage game gaat en dat het over twee jaar moet uitkomen. We moeten nog even wachten op meer details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *