Princess Peach: Showtime, Mario vs Donkey Kong en meer tijdens Nintendo Direct 14 september

Nintendo heeft vandaag als verrassing een nieuwe Direct online geknald. Mocht je deze gemist hebben, kun je hieronder alle trailers bekijken!

Zo gaat Mario het volgend jaar weer opnemen tegen Donkey Kong in Mario vs Donkey Kong. De game is een platformer met de nadruk op het oplossen van puzzels en het onvermijdelijke gevecht met de bekende aap. Check de trailer voor de eerste beelden!

Princess Peach laat in haar eigen game Showtime zien meer dan alleen een mooie prinses te kunnen wezen. Zo kan zij ook een detective worden of een echte zwaardvechtster! De game zal op 22 maart in de winkels liggen!

F-Zero fans zijn ook dit keer weer teleurgesteld. Hoewel zij al 20 (!) jaar op een nieuwe iteratie wachten, komt Nintendo met de aankondiging van F-Zero 99. Het gaat om een Battle Royale-versie van de Super Nintendo-versie van de game..

In een nieuwe trailer van Detective Pikachu Returns zien we hoe Pikachu samen met Tim Goodman op zoek gaat naar de vader van laatstgenoemde. De game verschijnt op 6 oktober voor de Nintendo Switch.

Deze herfst zal ook de Super Mario RPG terugkeren en deze is voorzien van geheel verbeterde uiterlijk. Wat dat betreft zou Game Freak wel eens wat meer naar Nintendo mogen kijken. Maar goed check de beelden van de geliefde RPG!

Het tweede deel van de Expansion Pass voor Splatoon 3 bevat de Side Order DLC. Daarin zien we een hoop bekende gezichten terugkeren. De uitbreiding zal in de lente van 2024 uit moeten komen.

Mario Kart 8 Deluxe zal dit najaar van nog meer content worden voorzien, zodra Wave 6 van de Booster Course Pass verschijnt. Daarin zit onder andere de circuits van Daisy (en nog een aantal onaangekondigde), maar ook de personages Diddy Kong, Funky Kong, Pauline en Peachette.

Dave the Diver komt op 26 oktober naar de Nintendo Switch. De indie-game was reeds verkrijgbaar voor de PC, maar zal dus ook naar de hybride console van Nintendo komen.

WarioWare: Move It komt op 3 november naar de Nintendo Switch en Nintendo vond het weer tijd om nieuw beeldmateriaal te tonen!

Among Us zal in oktober een nieuw level krijgen, genaamd The Mungle. In de eerste trailer zien we wat er te wachten staat.

League of Legends-fans kunnen uitkijken naar Bandle Tale – A League of Legends Story. Deze pixelart RPG-game vindt plaats in Bandle City, de omgeving waar de Yordle leven. De game staat gepland voor “ergens volgend jaar”.

Maar er is meer voor diezelfde fans, namelijk Song of Nunu: A League of Legends Story. In de game gaan spelers de waarheid achter het verleden van Nunu en Willump proberen te ontrafelen. De game verschijnt op 1 november!

De afsluiter van deze Direct was ook weer een knaller. Paper Mario: The Thousand-Year Door zal namelijk volgend jaar naar de Switch komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *