Titanfall gerucht, Xbox Partner preview en meer in hoogtepunten week 10

De eerste week van maart is ook alweer voorbij en de eerste zonnestralen zijn ook al waargenomen! Ook bracht deze week weer lekker gevarieerd nieuws!

Nieuws

De Tokyo Game Show heeft een datum gekregen. Het event zal namelijk plaatsvinden tussen 26 en 29 september en het thema is “Trialblaze the World with gaming”.


Goed nieuws voor degene die bang waren dat de strategische Star Wars-game van EA niet meer uit zou komen. Ontwikkelaar Bit Reactor laat weten dat, ondanks de bezuinigingen bij andere teams van Respawn, de ontwikkeling van de game nog steeds volop gaande is.


Op 21 maart kunnen we aan de slag met de mobiele versie van Call of Duty Warzone. In de mobiele versie keert Verdansk weer terug als het toneel voor de Battle Royale. Daarnaast kunnen spelers ook aan de slag met de multiplayer levels Shipment, Shoot House en Scrapyard, in de modi Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed en Search & Destroy, inclusief Hardcore varianten.

De systeemeisen voor Horizon Forbidden West zijn bekend. Over een kleine twee weken verschijnt de game, maar houd er rekening mee dat je een beste PC in huis moet hebben om de game te kunnen spelen!

Horizon Forbidden West PC

We blijven nog even bij Sony, want de gehele Final Fantasy 7 remake trilogie zal exclusief blijven op PlayStation. Dit heeft Christian Svensson, degene die over de second en third-party content voor PlayStation gaat, laten weten in een gesprek met the Washington Post. Tot dusver geniet ondergetekende erg van het tweede deel, dat hem tevens van zijn “Final Fantasy angst” heeft geholpen.

Mortal Kombat 1 viert de komst van Peacemaker met een gratis trial. Tot 10 maart heb je de kans om de game voor een tijdje gratis te testen. Je krijgt toegang tot het basisroster van hoofdpersonages en Kameo Fighters, alle online en lokale multiplayer-speltypen, Towers, de verhaalmodus (alleen hoofdstukken 1 en 2) en Invasions (alleen Johnny Cage’s Mansion).

Capcom geeft spelers alvast de kans om hun personage voor Dragon’s Dogma 2 aan te maken. Middels de Character Creator & Storage app, die verkrijgbaar is via Steam, de PlayStation en Microsoft Store, kun je alvast losgaan op hoe jou held eruit moet komen te zien. Dragon’s Dogma ligt vanaf 22 maart in de winkels.

Filmnieuws

Amazon komt op 11 april met het eerste seizoen van de Fallout serie. Om jullie alvast in de post apocalyptische sferen te brengen, heeft het streamingsbedrijf een trailer vrijgegeven.

Op Netflix kunnen Pokémon-fans los met de serie Pokémon Horizons. Daarin volgen we het verhaal van Liko en Elroy en hun Pokémon Sprigatito en Fuecoco. Zij proberen enkele mysteries in de wereld op te lossen en komen in aanraking met de Explorers.

Trailers van de week

Microsoft kwam deze week met een Xbox Partner Preview event en daarin werden een hoop games getoond. Zo zagen we The Berzerker of Khazan, The Cinking City 2, maar ook DLC voor Persona 3: Reload en nog veel meer! Check hieronder de bijna half uur durende livestream.

Rise of the Ronin is de volgende exclusieve PlayStation-game die later deze maand zal verschijnen. In een nieuwe dev diary wordt “de oorzaak” behandeld.

Nintendo heeft een demo van Princess Peach: Showtime in de eShop gezet. Daarin kunnen spelers alvast van het sfeertje in het Sprankeltheater proeven. In een trailer worden diverse transformaties van de prinses getoond.

Naast de bovenstaande video zijn er ook nog twee commercials van Princess Peach: Showtime vrijgegeven.

Geruchten

Volgen Jeff Grubb werkt Respawn Entertainment aan een nieuwe Titanfall-game. Het zou niet gaan om Titanfall 3, maar een game waarin de focus ligt op de titans. Respawn zou namelijk alleen een derde deel willen maken als het originele team eraan zou werken. Helaas is dat er nog niet van gekomen. Daarom liet Vince Zampella vorig jaar ook weten dat er geen Titanfall 3 in de planning staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *