Call of Duty Modern Warfare 3, GTA 6, Alan Wake 2 en meer in hoogtepunten week 32

De Gamescom komt steeds dichterbij en ook het nieuws lijkt weer langzaamaan wat interessanter te worden. Deze week onder andere een mogelijke releasedatum voor GTA 6, de aankondiging van Modern Warfare 3 en meer!

Nieuws

Activision heeft deze week dan ein-de-lijk de komst van Call of Duty Modern Warfare 3 bevestigd. De game wordt op 10 november verwacht en wordt door Sledgehammer Games ontwikkeld. De game lijkt direct verder te gaan waar Modern Warfare 2 het verhaal nogal open achterliet.

De game zal uiteindelijk op 17 augustus tijdens een event in Call of Duty: Warzone worden onthuld. Ook is er een teaser vrijgegeven die de terugkeer van Makarov bevestigt.

Red Dead Redemption komt binnenkort naar de PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game zal namelijk op 17 augustus in de eShop en PlayStation Store te vinden zijn. De fysieke versie van de game volgt op 13 oktober.

Het lijkt er overigens op dat Take-Two Interactive de release van GTA 6 in fiscaal jaar 2025 (van 1 april 2024 tot en met 31 maart 2025) verwacht. De uitgever heeft laten weten in dat jaar miljarden meer omzet en winst te zullen maken. Er is toch maar een franchise van die uitgever die daarvoor kan zorgen, toch?

Bethesda heeft als een verrassing een remaster van Quake 2 uitgebracht. De verbeterde versie is op de PC, PlayStation 4 en 5, Xbox One, Series S/X en Nintendo Switch te koop voor 10 euro.
Over anderhalve week vindt de Gamescom Opening Night Live plaats en een van de games die sowieso de revue zullen passeren is Alan Wake 2. Mocht je overigens van plan zijn om naar Keulen te gaan, moet je er snel bij wezen. De tickets voor de zaterdag zijn inmiddels al verkocht.
Crash Team Rumble is een leuke competitieve game, maar helaas niet erg populair onder de gamers. Vandaar dat Activision Blizzard iedereen dit weekend de kans geeft om de game uit te testen. Vanaf vandaag tot 14 augustus kun je Crash Team Rumble gratis spelen.

Trailers van de week

Dit weekeind kunnen we maar liefst vijf Assassin’s Creed-games gratis spelen. Valhalla, Black Flag en de Ezio Collectie zullen op alle platformen te testen zijn!

Mortal Kombat 1 verschijnt in september en deze week is Reptile als een van de speelbare personage aangekondigd.

Geruchten

Volgens FUTZone kunnen Feyenoord-fans in EA Sports FC 24 voor het eerst in hun thuisstadion spelen. De Kuip staat namelijk in een lijstje met voetbalstadions die mogelijk naar de nieuwste footie van EA zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *