Harry Potter, Splinter Cell en meer in hoogtepunten van de week

We zijn een dag later met deze samenvatting, maar desondanks hebben we toch weer behoorlijk wat nieuws voor jullie weten te spotten!
We begonnen de week met leuk nieuws voor de Harry Potter-fans onder ons. Warner Bros komt namelijk met de zwerkbal-game Harry Potter: Quidditch Champions. Er is al een playtest gaande en daar hebben we jullie eerder deze week al via social media op gewezen.


SEGA heeft een grote zet gemaakt richting mobile gaming. De uitgever heeft namelijk Rovio overgenomen voor ruim 700 miljoen. Voor degene die niet weten wie dat is: zij hebben Angry Birds gemaakt.

THQ Nordic komt in de zomer met een nieuwe Showcase. Het event zal op 11 augustus plaatsvinden en zal nieuwe games tonen, maar ook updates van al eerder aangekondigde games bevatten.

Trailers van de week

Sinds gisteren is Dead Island 2 verkrijgbaar en daar hoort uiteraard een launch trailer bij, al heeft Dambuster Studios daar wel een heel aparte gevoel bij.

Er komt een skategame naar de PlayStation VR 2. De game VR Skater wordt deze zomer verwacht en volgens de ontwikkelaar moeten de Sense-controllers voor natuurlijke manier van bewegen zorgen.

Binnenkort kunnen pretparkfanaten hun ziel en zaligheid kwijt in de game Beyond Park. In een nieuwe trailer zien we hoe gek je het kunt maken!

Ubisoft gaf deze week een update over The Division: Heartland. De free-to-play game werd uitgebreid getoond en kregen we ook de intro ervan te zien.

4

Roddels

Er werd deze week niet veel (zinnigs) gespeculeerd, al werd er wel geroepen dat Ubisoft bezig was met een Splinter Cell Battle Royale game. De game werd, zoals we inmiddels wel gewend zijn van de uitgever, op de plank gelegd. Het schijnt dat het Franse bedrijf ooit 12 (!) Battle Royale-games in ontwikkeling had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *