Hint Neil Druckmann in Grounded 2 naar The Last of Us: Part 3?!

Neil Druckmann is in Grounded 2: The making of the Last of Us Part 2 wel erg openhartig over de game, maar ook over een mogelijke opvolger!

Aan het einde van de documentaire laat Druckmann weten dat er al eerder gesproken werd over The Last of Us Part 3. Dit werd erger toen er werd vernomen dat Naughty Dog een verhaallijn met Joel’s broer Tommy had uitgewerkt. Dit zou zich afspelen na de gebeurtenissen van het tweede deel en journalisten konden het niet laten om het meteen te melden dat de ontwikkelaar bezig zou zijn met The Last of Us Part 3.

Helaas blijkt dat niet het geval te zijn, want de mede-grondlegger laat weten dat Tommy’s avontuur een kort verhaal is en dat deze zelfs op de plank is beland. Hij hoopt het verhaal nog wel te kunnen brengen, maar weet niet of dat in de vorm van een game of serie zal gebeuren.

Wel heeft hij onlangs een concept bedacht en is het waarschijnlijk dat er nog een hoofdstuk aan de serie wordt toegevoegd. Wel meldde hij dat ze bij Naughty Dog de luxepositie hebben dat wanneer ze denken dat er geen behoefte aan een The Last of Us Part 3 is zij dat ook niet moeten maken van hogerhand.

Een concept voor the Last of Us: Part 3?!

Neil Druckmann zou al jaren geen concept hebben voor een derde deel, maar dat zou onlangs zijn veranderd. Hij heeft een concept dat volgens hem net zo opwindend is als de eerste twee delen en een rode draad zou bevatten voor alle drie de games. Hij heeft het gevoel dat er “zeer waarschijnlijk” een derde deel gaat komen.

Hiermee lijkt de co-president van Naughty Dog toch min of meer te bevestigen dat er een The Last of Us: Part 3 gaat komen? Welk verhaal hopen jullie dat de game gaat vertellen? Moet er toch een goed einde aan de reeks komen? Of hopen jullie stiekem dat ze toch besluiten om wat anders te maken? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Check ook even onze “review” van The Last of Us Part 2 remastered. We hebben de game geen cijfer gegeven, maar leggen je wel uit waarom je de game wel of niet zou moeten spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *