Mijn goede voornemens voor Gamerslife dit jaar!

Elk jaar heb je wel een of meerdere goede voornemens, maar hoe vaak blijken deze haalbaar. Daarom focus ik me op iets wat toch een stuk makkelijker en zelfs leuker is om te doen: Gamerslife verder uit proberen te bouwen.

Hoewel het als een relatief kleine website haast onmogelijk is om redacteurs te vinden, blijf ik toch gewoon doorgaan waar deze website vorig jaar is geëindigd en voeg daar gaandeweg steeds meer aan toe (tot zover het leuk en haalbaar blijft natuurlijk).

De afgelopen maanden heb ik het erg druk gehad en wilde ik wel heel graag blogs schrijven, maar ik wilde graag iets positiefs/ grappigs plaatsen en merkte dat ik vrij weinig leuks te melden had. Dat zegt misschien ook wel iets over hoe het met de gamesindustrie staat anno 2024. De grote bedrijven halen de grote bedragen binnen en lijken steeds minder om de kwaliteit van de games te kijken, maar het veel meer om de kwantiteit.

Goed dat is weer voer voor een hele andere blog, maar je begrijpt misschien wel waar ik heen wil gaan. Om nog maar te zwijgen over onderwerpen als de overname van Activision, hoe Ubisoft de laatste jaren het erg moeilijk heeft om wat kwalitatieve goede games op de markt te brengen of waarom ze al jaren Sam Fisher teasen, maar nog steeds geen nieuwe Splinter Cell hebben getoond. Het is best vermoeiend om maar continue negatief te blijven in de blogs en eigenlijk ben ik normaal niet echt zo.

Helaas kunnen we natuurlijk niet helemaal doen alsof alles rozengeur en maneschijn is en zal er af en toe een blog geschreven worden die niet zo positief is, maar ik wil toch wat meer de focus gaan proberen te leggen op het positieve. Zo zat ik van de week God of War en Ragnarök te spelen en merkte eigenlijk hoe gaaf die games zijn, maar ook hoe hyped ik werd toen er werd geroddeld over een remaster/ remake van de originele God of War trilogie.

Kortom er is echt wel wat leukers te melden dan hoe slecht sommige games worden uitgegeven of hoe veel bugs er wel niet in de nieuwste release van Call of Duty zitten. Soms merk ik het zelf niet, maar zit het antwoord nou gewoon in de games die ik graag speel! Misschien wordt het wel tijd voor een happy Joe ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *