Spider-Man 2, Call of Duty en meer in hoogtepunten van week 29

De komkommertijd is echt aangebroken en dat is ook wel te zien aan het nieuws. Gelukkig hebben we nog wat leuke nieuwtjes voor jullie op een rijtje weten te zetten.

Nieuws

Hoewel de zaak zo goed als afgerond is, blijkt uit de documenten die Microsoft heeft ingeleverd dat Nintendo een betere deal eruit heeft weten te slepen dan Sony. De consoles (ook die nog in ontwikkeling zijn) van “Big N” zullen naast Call of Duty ook andere games van Activision Blizzard krijgen. Sony heeft daarentegen alleen een deal voor Call of Duty, voor de komende 10 jaar.

De Amerikaanse platformhouder heeft daarentegen wel een tikkie te verwerken. Anna Megill, de narrative lead van Fable heeft namelijk laten weten te stoppen bij Playground Games. Echter heeft ze wel laten weten dat ze op het juist mogelijke moment uitstapt en dat de game in goede handen is bij de ontwikkelaar.

Daarentegen kon Microsoft deze week wel weer opgelucht ademhalen, nadat de Supreme Court besloot om een rechtszaak van een groep gamers af te wijzen, omdat ze tegen de overname van Activision Blizzard waren.

Trailers van de week

Payday 3 verschijnt over iets meer dan twee maanden en in een nieuwe trailer laat Starbreeze Studios zien hoe sneaky de heist-game kan wezen.

EA Sports FC 24 maakt gebruik van de Frostbite Engine op de Nintendo Switch (net als de andere versies) en in een nieuwe trailer wordt de versie voor de hybride console uitgebreid behandeld.


Over iets meer dan een maand verschijnt Firewall: Ultra en deze week heeft First Contact Entertainment de eerste gameplay van de VR-shooter vrijgegeven!

Spider-Man 2 verschijnt over iets minder dan drie maanden en in een nieuwe trailer heeft Insomniac Games wat meer van het verhaal getoond.

Daarnaast heeft Sony een nieuwe PlayStation 5-bundel onthuld, die er wel heel vet uit ziet!

Geruchten

Sony heeft onlangs de prijs van de PlayStation 5 met 50 euro verhoogd, maar daar gaat mogelijk binnenkort verandering in komen. Volgens de bekende Twitteraar Billbil-kun gaat het bedrijf de prijs omlaag gooien. Althans dat lijkt zijn Tweet te suggereren.

Het zou kunnen dat Sony de prijs omlaag gooit in verband met de mogelijke komst van een nieuwe versie van de PlayStation 5. Al is de komst van een dergelijke variant nog niet officieel bevestigd.

+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *