Xbox komt volgende week met een update!

Xbox baas heeft laten weten dat ze naar de community luisteren en dat ze volgende week over de toekomst van Xbox zullen praten.

Het is een chaos bij Microsoft, nadat er deze week berichten naar buiten kwamen van onder andere Xbox Era waarin werd gespeculeerd dat er veel exclusieve games naar PlayStation zullen komen. Er werd al enige tijd geroddeld over Sea of Thieves en Hi-fi Rush, maar nu werden ook titels als Starfield en Indiana Jones and the Great Circle genoemd.

Daarmee leek het hek van de dam, want er werd ook geroepen dat Microsoft zich met de Xbox-divisie zou bemoeien en hebben besloten dat consoles niet meer zo van deze tijd zijn. Xbox zou mogelijk een third party uitgever worden. Het leek erop dat Xbox een soort zelfde weg zou bewandelen als SEGA begin dit millennium.

Inmiddels lijkt het erop dat dit niet helemaal het geval is (we komen later vandaag nog met meer informatie), aangezien er nu wordt gesproken over een next-gen console die in 2026 zou moeten komen.

Hoe dan laat Phil Spencer op X weten dat er volgende week een business update zal komen, waarin men meer gaat laten weten over de toekomst van Xbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *