Spider-Man 2, Resident Evil 4 VR, Final Fantasy 7 Rebirth en meer tijdens State of Play

Sony hield gisteravond een State of Play en hoewel deze niet heel lang was, werd er wel weer een hoop getoond. We hebben het even voor jullie op een rijtje gezet!

Zo kreeg Final Fantasy 7 Rebirth niet alleen een nieuwe trailer, maar werd ook de releasedatum van de game aangekondigd. Fans kunnen vanaf 29 februari 2024 aan de slag met het tweede deel van de remake van Final Fantasy 7!

De Resident Evil 4 remake krijgt niet alleen een VR modus, maar ook een extra verhaallijn. In de Seperate Ways DLC volgen we het avontuur van niemand minder dan Ada Wong. Daarnaast kregen we te horen dat de VR-modus voor de game in de winter zal verschijnen!

Ook kregen we weer eens wat te zien van Avatar: Frontiers of Pandora. Als we de ontwikkelaars mogen geloven, zal je deze game kunnen spelen zoals jij op dat moment behoefte aan hebt. Het belooft in ieder geval een knalfestijn te worden als we alle actie uit deze trailer zien!

De JRPG Tales of Arise krijgt naar twee jaar toch nog een DLC, genaamd Beyond the Dawn en in de onderstaande trailer zien we wat er te wachten staat.

Atlas toonde daarentegen een gloednieuwe JRPG, namelijk Unicorn Overlord en deze staat voor 8 maart op de planning.

Met Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord kom je wel het dichts bij het ware gevoel om de jacht op de spoken te openen. De game kent diverse upgrades voor je gadgets en we zijn benieuwd of deze game ons ook lang genoeg weet te bekoren.

Het einde van Destiny 2 lijkt te naderen en deze zal worden ingeluid door the Final Shape expansion. Tijdens de State of Play werd deze uitbreiding nog even snel getoond.

Konami lijkt steeds meer met hun gamestak van het bedrijf te doen. Nadat het bedrijf al een remake van Metal Gear Solid: Snake Eater en Silent Hills aankondigde, gaat men nu ook de Contra: Operation Galuga nieuw leven in blazen.

Devolver Digital staat bekend om diens soms wat obscure games en ook Baby Steps pas prima in dit genre. In de game moet je namelijk als volwassen man van de ene kant naar de andere kant van het level zien te komen. Het klinkt heel simpel, maar de uitvoering lijkt een hele uitdaging te worden!

Het heeft even geduurd, maar naar acht jaar heeft Arrowhead een releasedatum geplakt op Helldivers 2. De third person shooter zal op 8 februari 2024 verkrijgbaar zijn.

Toen Foamstars werd aangekondigd, werd al vrij snel de vergelijking met Splatoon gemaakt. Hoewel beide games toch wel wat verschillen hebben, zal je die pas echt kunnen verkennen tijdens de open beta die van 30 september tot 2 oktober zal plaatsvinden!

De roguelike Hades kreeg ontzettend positieve feedback en er is inmiddels al een tweede deel aangekondigd. Deze zal in het tweede kwartaal van 2024 in Early Aceess verschijnen. Daarnaast werd er ook bekendgemaakt dat het online platform Roblox vanaf 5 oktober op de PlayStation-console toegankelijk zijn.

Ghostrunner 2 was een van de games die onze Benjamin al tijdens de Gamescom onder de knoppen nam en vanaf gisteravond kunnen ook jullie de game spelen. Er is namelijk een demo van de game beschikbaar in de PlayStation Store.

En uiteraard was daar Marvel’s Spider-Man 2. Als we de previews mogen geloven wordt dit avontuur nog vetter dan het eerste deel. Het duurt nog een ruime maand, maar de beelden houden ons wel weer even zoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *